Η νεοσύστατη ΑΕ Ρετζικίου στα Πεύκα Θεσσαλονίκης

Με όραμα, μεράκι και γνώση

«Η άθληση είναι απαραίτητο στοιχείο για την σωστή ανάπτυξη και εξέλιξη του παιδιού, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Τα οφέλη της είναι πολλά και γνωστά, και κάποια από αυτά είναι η προστασία από τους κινδύνους που εγκυμονούν στην σύγχρονη εποχή που ζούμε, όπως η εξάρτηση από ουσίες, στέρηση επικοινωνίας και απομόνωση», αναφέρει ο πρόεδρος της νεοσύστατης ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΕ Ρετζικίου, για να υπογραμμίσει: «Η Αθλητική Ένωση Ρετζικίου, η νέα ακαδημία στην περιοχή των Πεύκων, δημιουργήθηκε μέσα από το όραμα νέων ανθρώπων να προσφέρουν τις ακαδημαϊκές γνώσεις τους σε συνδυασμό με την εμπειρία τους, στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής».
Την προπονητική ομάδα απαρτίζουν ο Γιάννης Ιατρίδης, με πολυετή πείρα στον χώρο του ποδοσφαίρου ως παίκτης και προπονητής του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης στην ανδρική ομάδα και στις ακαδημίες της, καθώς επίσης και στα τμήματα υποδομής της Δόξας Ρετζικίου.
Γυμναστής των παιδικών τμημάτων, τα οποία ήδη αριθμούν 80 εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, έχει αναλάβει ο Θεόδωρος Ιατρίδης, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα στην προπονητική ο οποίος διετέλεσε ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού της Γρατινής και του Θερμαϊκού Θεσ/νικης  και ως προπονητής στις ακαδημίες της Δοξας Ρετζικίου.
«Οι προπονήσεις θα γίνονται στο νέο γήπεδο με χόρτο της Αγίας Τριάδας, περιοχή Πεύκων, επίσης θα πραγματοποιούνται εργομετρικές εξετάσεις σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για την καλύτερη παρακολούθηση των παιδιών καθώς και ημερίδες όπου θα ενημερώνονται οι γονείς για τις ιδιαίτερες ανάγκες των παιδιών τους», τόνισε ο πρόεδρος Ελευθέριος Δάσσιος.
*Τα τμήματα της ΑΕ Ρετζικίου θα συμμετέχουν στα Παιδικά Πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ
*Οι προπονήσεις για την νέα χρονιά θα αρχίσουν για τα τμήματα Παιδικό, Προπαιδικό και Τζούνιορ τη Δευτέρα 23 Αυγούστου και για τα μικρότερα τμήματα των μπαμπίνι και προτζούνιορ τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.
*Πληροφορίες – Εγγραφές στο τηλέφωνο: 6945770330
 
 

επιστροφή

Ροή Ειδήσεων


Το Χαμόγελο του Παιδιού


Προβολή – Διαφήμιση Όροι Χρήσης